Sari navigarea

Azi am incercat sa rescriu din memorie mesaje stocate in Nokia 1100. Fiindca cred ca am reusit sa-l pierd  pe nokia 1100. Nokia 1100 era varza, ii cazuse carcasa aia din spate, si era bulit rau de tot.

– De ce nu-l schimbi domne, doar ai bani cat sa-ti cumperi un telfon decent.

– Nu! Eu nu l-as fi schimbat nici odata pt nokia 1100.  Nokia 1100 was a book of poetry. Aveam in el cele mai misto mesaje de la  maestrii rimelor.

Nokia 1100 imi reamintea mereu cui i-a placut de mine.

In nokia 1100 aveam numerele de telefon ale unor oameni pe care n-o sa-i mai vad si cu care n-o sa mai fiu prietena niciodata probabil. Dar fiindca dragul de nokia 1100 tinea in el numerele lor, stiam ca as putea oricand sa ii sun si sa ne reluam prietenia de unde am lasat-o, atarnata.

Intr-o iarna niste aurolaci mi l-au „tzap-tzarap” pe Nokia 1100. Mi l-au scos din buzunar cu tot cu portmoneu si au fugit. Si eu am strigat dupa ei si i-am rugat sa mi-l dea  inapoi, ca  oricum e prea nashpa. Si aurolacii s-au uitat la el si au ras de mine. Dar mi l-au aruncat inapoi ca pe un gunoi. Si eu l-am strans langa ureche si am sunat la banca ca sa blochez carduri.

Dar acum, nokia 1100 nu mai e. De cateva zile a disparut si nu-mi amintesc unde l-am lasat.  I think it`s gone for good!  Si uite asa se incheie cea mai lunga relatie pe care am avut-o vreodata cu un gadget. Off, e prea banal. Am fi meritat un sfarsit mai liric frate, ce naiba …

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: